Αναβλήθηκε για τις 21/02 η υπόθεση της Ξάνθης, στις 24/02 θα εξεταστεί αυτή της πολυϊδιοικτησίας, ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 12:57
UPD:13:00
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή (21/02, 12:00) το θέμα με το μετοχολόγιο και την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Με απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας των ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Ξάνθης, που ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σήμερα, μετά από σχετικά αιτήματα των δικηγόρων των δύο ομάδων θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα (24/2) στις 12:00.

Πρόκειται επί της ουσίας για δυο ξεχωριστές υποθέσεις, οι οποίες και θα εξεταστούν σε διαφορετικλες ημερομηνίες.

Το προεδρείο μετά από μία και πλέον ώρα διαβουλεύσεων έκανε αποδεκτά τα αιτήματα αναβολής για τις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης. 

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί πολυιδιοκτησίας, η υπόθεση ορίστηκε να συζητηθεί τελικά μετά το ντέρμπι της Τούμπαα (23/02), όπως είχαν αιτηθεί οι Θεσσαλονικείς και η εκδίκαση ορίστηκε για την επόμενη Δευτέρα, 24/2 στις 12:00. 

Από εκεί και πέρα όμως, την προσεχή Παρασκευή 21/2 (12:00) θα εκδικαστεί η υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης από την ΕΕΑ και της μετοχικής της σύνθεσης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξ αρχής αντέδρασαν έντονα στα αιτήματα αναβολής τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις