Μνημόνιο συνεργασίας του υφυπουργείου Αθλητισμού με περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δήμο Ρόδου

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 20:21
UPD:20:25
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, με σκοπό την ένωση των δυνάμεών τους για την ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο, με τον κ. Αυγενάκη να αναγγέλλει ως πρώτο αθλητικό έργο την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου, κάτι που ζητά μετ' επιτάσεως η αθλητική κοινωνία της περιοχής.

Ο υφυπουργός, στη σύντομη τοποθέτηση του, εξήρε το έργο της Περιφέρειας, που έχει καταφέρει να συντηρήσει εκατοντάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, να κατασκευάσει νέα αθλητικά έργα και να διοργανώσει επιτυχώς μέχρι και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Υποστήριξε, μάλιστα, πως στο σχέδιο αυτό το υφυπουργείο θα σταθεί αρωγός.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την μέχρι τώρα πολυεπίπεδη συνεργασία τους, αλλά κι αυτήν που θα ακολουθήσει, συμπληρώνοντας πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο το σχέδιο συντήρησης, βελτίωσης και κατασκευής νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα προαγωγής και ανύψωσης του αθλητισμού.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις