Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη-Ράπτη

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 19:45
UPD:20:14
A- A A+

Στο γραφείο του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έφθασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι εν λόγω οπαδοί - που από την αστυνομία χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής ως «άγνωστοι» - μπήκαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέταξαν τρικάκια για τον ΠΑΟΚ.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καλαφάτης έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους είπε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη των 20 ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό γραφείο του.

«Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας, αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία» υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης.

Νωρίτερα το απόγευμα, ομάδα ατόμων φώναξε συνθήματα έξω από το γραφείο της βουλευτή της Ν.Δ. Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, και στη συνέχεια αποχώρησε.

Τις επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη καταδίκασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας δηλώνοντας:

«Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας.

Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη, και της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη.

Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή