ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος για Μητσοτάκη η αποπομπή Διαματάρη

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 12:07
A- A A+

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, για τον οποίο τονίζει ότι «έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση» ζητεί με νεότερη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος σημερινό δημοσίευμα, ενώ κάνει λόγο για μονόδρομο πλέον του κ. Μητσοτάκη.

«Μπορεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να μην διαθέτει ούτε μεταπτυχιακό ούτε και πτυχίο, όπως εντέλει ο ίδιος παραδέχθηκε με το νέο βιογραφικό σημείωμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σημερινές αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται το δημοσίευμα που «αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός υφυπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη προσέλαβε πριν λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον κ. Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος. Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ».

Και προσθέτει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Είναι πλέον προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις "αρίστων"».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή