Βόλος: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τελετή φωταγώγησης

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 09:32
UPD:09:37
magnesianews.gr
A- A A+

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα το απόγευμα στον Βόλο, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή φωταγώγησης της πόλης εν όψει Χριστουγέννων.

Η ισχύς του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, θα ισχύσει από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Στην τελετή θα εμφανιστούν και θα ερμηνεύσουν επιτυχίες τους η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας και ταυτόχρονα θα ανάψει ο περίφημος «μπλε ουρανός», το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο της χώρας, και θα ανοίξουν τις πύλες τους το χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και το Πάρκο των Δεινοσαύρων στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το δήμο Βόλου, «στην περιοχή της παραλίας θα τοποθετηθούν πέντε γιγαντοοθόνες led υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να εξυπηρετηθεί το πολυπληθές κοινό, ενώ ηχητικά μηχανήματα θα μεταδίδουν τις μελωδίες σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου έως το κεντρικό λιμάνι.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή