Μάικλ Τζάκσον: Σε ταινία, η ζωή του «βασιλιά της ποπ»

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 08:35
A- A A+

Μία ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στα σκαριά. Πίσω από τη συγγραφή της ιστορίας βρίσκεται ο σεναριογράφος των ταινιών «James Bond», «Skyfall» και «Spectre», ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο παραγωγός της ταινίας «Bohemian Rhapsody».

Η ταινία θα φέρει, στο σενάριο, την υπογραφή του Τζον Λόγκαν και στην παραγωγή του Γκρέιαμ Κινγκ. Το Michael Jackson Estate -που διαχειρίζεται την ιλιγγιώδη περιουσία του Τζάκσον έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης της μουσικής του στην ταινία.

Το φιλμ  θα καλύπτει τη ζωή του «βασιλιά της ποπ» από την εποχή των Jackson Five μέχρι τις δικαστικές διαμάχες για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον καλλιτέχνη.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009 και το Michael Jackson Estate εναντιώθηκε στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που αναφερόταν στις καταγγελίες  σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ αυτήν την εποχή εργάζεται στην παραγωγή μίας θεατρικής παράστασης για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον, η οποία αναμένεται να ανέβει σε σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή