Το μήνυμα της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 20:48
UPD:20:48
A- A A+

Το δικό της μήνυμα για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου έστειλε η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου έρχεται να μας θυμίσει ότι οι πολίτες μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορετικές πολιτικές τους πεποιθήσεις απέναντι στη δικτατορία» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Το Πολυτεχνείο ανήκει σε όλους γιατί το μήνυμά του δεν χωρίζει, αλλά αντίθετα ενώνει, γιατί συμβολίζει την ελευθερία και τη δημοκρατία. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τιμά και σέβεται όσους ύψωσαν ανάστημα απέναντι στη Χούντα με κόστος ακόμα και τη ζωή τους»

Αντίθετα – συνέχισε η ΔΑΠ – «δεν τιμούν, ούτε σέβονται το Πολυτεχνείο εκείνοι που δείχνουν ασέβεια απέναντι στη δημοκρατία και τους θεσμούς της».

«Και είναι απαράδεκτο αυτή η επέτειος να αμαυρώνεται από μειοψηφίες, που μετατρέπουν το Πολυτεχνείο σε συνώνυμο των βανδαλισμών» πρόσθεσε η «γαλάζια» παράταξη.

Και κατέληξε: «Τώρα περισσότερο από ποτέ είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπιστούμε την ασφάλεια των φοιτητών, την απρόσκοπτη ακαδημαϊκή λειτουργία και την αξία των σπουδών μας. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουμε το στοίχημα της προόδου, της αξιοσύνης και της ελευθερίας, που αποτελούν θεμέλια της δημοκρατίας».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή