Δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης ο Ζαμπά

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 14:05
UPD:14:08
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Πάρα πολύ σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ρήξη στο έξω μηνίσκο του δεξιού του γονάτου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες!

Ο Λέο Ζαμπά θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι ως εκ τούτου θα είναι και πάλι διαθέσιμος στην καλύτερη περίπτωση στα μέσα του Ιανουαρίου 2020.

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες» αναφέρει το ιατρικό  ανακοινωθέν του ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις