Η πρόταση γάμου στα KFC που κατέκτησε το διαδίκτυο στη Νότια Αφρική

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 00:55
REUTERS/CARLO ALLEGRI
A- A A+

Πολλοί Νοτιοαφρικανοί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων του, καθώς το βίντεο με την πρόταση του άνδρα στη γυναίκα, μέσα σε εστιατόριο των KFC, έγινε viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, ένας άνδρας εμφανίζεται να γονατίζει μπροστά στη σύντροφό του, ρωτώντας την αν θέλει να τον παντρευτεί.

Σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν το ζεύγος, τα KFC Νότιας Αφρικής δημοσίευσαν το βίντεο μέσω Twitter, με την ανάρτηση να αναδημοσιεύεται περισσότερες από 20.000 φορές μέσα σε λίγα 24ωρα.

Τελικώς το ζευγάρι εντοπίστηκε σύντομα, με τους Bhut 'Hector και Nonhlanhla να δέχονται τα συγχαρητήρια του κοινού, αλλά και τη βοήθειά του για τον σχεδιασμό του γάμου τους.

Μάλιστα, ο δημοφιλής στη χώρα τραγουδιστής και τραγουδοποιός Zakes Bantwini προσφέρθηκε να τραγουδήσει δωρεάν στον γάμο, ενώ η Audi Νότιας Αφρικής δήλωσε διατεθειμένη να… οδηγήσει το ζευγάρι μέχρι τον προορισμό που θα επιλέξει για τον μήνα του μέλιτος.

Το περιοδικό DRUM προσφέρθηκε να αφιερώσει δύο σελίδες για να φιλοξενήσει την ιστορία αγάπης του ζευγαριού, ενώ άλλες εταιρείες προσέφεραν από μπίρες και μαγειρικά σκεύη, μέχρι αθλητικά ρούχα και δωρεές.

Από την πλευρά του, το ζευγάρι μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ευχαρίστησε το κοινό, αποκαλύπτοντας πάντως ότι είχε παντρευτεί το 2012, με τον γαμπρό ωστόσο να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από το δαχτυλίδι που είχε χαρίσει τότε στη σύντροφό του, επιθυμώντας να της δωρίσει κάτι καλύτερο.

«Δεν είχα αρκετά χρήματα για να της χαρίσω έναν καλό γάμο και κοσμήματα, αλλά ήθελα να κάνω κάτι μικρό» είπε ο γαμπρός, προσθέτοντας ότι δεν φανταζόταν η ιστορία αγάπης του ζευγαριού θα άγγιζε τόσο κόσμο.

Με πληροφορίες από BBC

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή