Δήμος Αθηναίων: «Λίφτινγκ» στην οδό Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 12:26
UPD:12:33
A- A A+

Την οδό Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη γύρω περιοχή, καθάρισε το πρωί σε ειδική επιχείρησή της η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το σημείο στο οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή εγκληματική οργάνωση, που είχε ως ορμητήριο συγκεκριμένο κτήριο της οδού Αντωνιάδου και διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, όχι μόνο γύρω από την ΑΣΟΕΕ, αλλά και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Το προσωπικό της καθαριότητας με όλον τον διαθέσιμο τεχνολογικό εξοπλισμό προχώρησε σε γενική καθαριότητα της οδού, τόσο στο πεζοδρόμιο, όσο και στο οδόστρωμα. Οι εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό «σάρωσαν» τα πεζοδρόμια, τα οποία καθαρίστηκαν με απορρυπαντικό και ειδικά χημικά, ενώ το οδόστρωμα πλύθηκε με πεπιεσμένο νερό και καθαρίστηκε με ειδικό σάρωθρο.

H οδός παραδόθηκε καθαρή και περιποιημένη σε κατοίκους, επισκέπτες, φοιτητές και καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, αντίστοιχες δράσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, ενώ ανάλογες επεμβάσεις συνεχίζονται καθημερινά σε γειτονιές και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή