Ολοκληρώθηκαν οι πορείες των συνδικάτων στο κέντρο

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 13:08
UPD:13:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Μέλη εργατικών κέντρων και συνδικάτων συμμετέχουν κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα σε πορεία διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ στο κέντρο της Αθήνας, στην Αθήνα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. 

A- A A+

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας και ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι. 

Οι εργατικές ενώσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και ζητούν να αποσυρθούν εδώ και τώρα οι διατάξεις για τις εργασιακές ρυθμίσεις, που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. 

Όπως επισημαίνουν «περιορίζουν την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και νομιμοποιούν τον κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, με κυρίαρχα τα δικαιώματα συλλογικής οργάνωσης, ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα της απεργίας».

Μετ' εμποδίων γίνονται σήμερα οι μετακινήσεις καθώς συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΣΑΊΤΑΣ

Οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου και των μέσων ενημέρωσης συμμετέχουν με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. σήμερα έως και τις 06.00 π.μ. αύριο. Μεταδίδονται μόνο ειδήσεις σχετικές με την απεργία. 

Δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη κινητοποίηση. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή