Ζητά ξένο διαιτητή ο Αρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 15:22
UPD:15:32
Eurokinissi Sports/MOTION TEAM
A- A A+

Τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ ζήτησε με επιστολή της προς την κεντρική επιτροπή διαιτησίας η ΠΑΕ Άρης.

Το μεγάλο ματς, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (22/09, 18:30) στην Τούμπα, ξεκίνησε νωρίτερα, με τους «κίτρινους» να ζητούν ξένο διαιτητή από την ΚΕΔ.

Παράλληλα, δεν στάθηκαν μόνο εκεί, αλλά θέτουν ερωτήματα αναφορικά με την χρησιμοποίηση του VAR στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρουν «κύκλοι» της , η γηπεδούχος ομάδα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής, ήτοι και τροφοδότης του VAR σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας του, ενώ υπογραμμίζουν πως θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις για το πόσο έχουν ελεγχθεί και διασφαλιστεί οι προδιαγραφές της μετάδοσης.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, παρά μόνο μέσα από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης απέστειλαν αίτημα προς την ΚΕΔ, το οποίο περιλαμβάνει, ουσιαστικά, δύο σκέλη: α) αφενός να απαντήσει η ΚΕΔ σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν στη λειτουργία του VAR, καθώς η γηπεδούχος ομάδα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής, άρα και της επιλογής των πλάνων του VAR σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας του και β) ζητεί από την ΚΕΔ τον ορισμό ξένου διαιτητή!

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις