Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι-Χαλκίδα

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 13:38
UPD:13:41
neaodos.gr
A- A A+

Τις εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος συνεχίζει η Νέα Οδός, σε συνέχεια της πρόσφατης παραλαβής από το Ελληνικό Δημόσιο του συνδετήριου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Σχηματάρι-Χαλκίδα, συνολικού μήκους 11χλμ.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 29 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου το πρωί, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, από το 1ο έως το 3ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, όπου η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Επίσης, από το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Αυγούστου, στο ίδιο τμήμα και καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α), με την κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Η Νέα Οδός δηλώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή