Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει προσβληθεί από λευχαιμία

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 22:05
UPD:22:11
EPA/FRANCESCO DOLCI
A- A A+

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει προσβληθεί από λευχαιμία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: οι αναλύσεις έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μη κανονικό. Όταν μου το είπαν ήταν σαν να δέχθηκα γροθιά, ήμουν δύο μέρες στο δωμάτιο κι έκλαιγα» δήλωσε ο προπονητής της Μπολόνια.

Και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν παίζω για να μη χάσω, αλλιώς θα χάσω: αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αυτό και στη ζωή. Θα πολεμήσω τη λευχαιμία, και θα το κάνω για τη γυναίκα μου, για την οικογένειά μου, για εκείνους που με αγαπούν».

Ο Σέρβος τεχνικός δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, μετά την ανακοίνωση του προβλήματός του. «Είναι μια επιθετική μορφή, μπορεί να θεραπευτεί και θα τη νικήσω, αλλά έχω ανάγκη τη βοήθεια όλων εκείνων που με αγαπούν», υπογράμμισε.

«Ο Μιχαΐλοβιτς θα είναι σε θέση και πρέπει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα απομακρυνθεί από την ομάδα για τις θεραπείες. Μιλάμε για μία ασθένεια την οποία μπορείς να πολεμήσεις και να νικήσεις, και να τη νικήσεις ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο γιατρός Τζάνι Νάνι για την περίπτωση.

«Η θεραπεία θα ξεκινήσει την Τρίτη. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα διαρκέσει, γνωρίζουμε τη διάγνωση αλλά όχι τον τύπο της λευχαιμίας», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις