Χ. Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός άντεξε

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 18:12
UPD:18:13
Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Τη διαπίστωση πως ο ελληνικός τουρισμός άντεξε και οι υποδομές επέδειξαν ανθεκτικότητα, έκανε ο υπουργός Τουρισμού  Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Κατά την διάρκεια των επαφών που είχε ο κ. Θεόχαρης με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων tour operators, διαπίστωσε  ότι τα μηνύματα είναι θετικά και πώς οι μεγάλες αγορές αντέδρασαν με ψυχραιμία.

Η εικόνα ανθεκτικότητας του ελληνικού τουρισμού και η ταχύτατη αποκατάσταση της ομαλότητας θα επικοινωνηθεί  στις αγορές του εξωτερικού με ειδική καμπάνια που θα ξεκινήσει άμεσα, επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας γίνεται ήδη ενημέρωση σε tour operators και μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού για την Χαλκιδική ως δυναμικό τουριστικό προορισμό.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα γραφεία εξωτερικού του ΕΟΤ τα οποία, με εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού, συμβάλλουν στην ενημέρωση των tour operators για την ταχύτατη επιστροφή της κανονικότητας στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή