«Τέλος» στα αυτοκόλλητα και... στα δίκλινα

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 14:40
UPD:14:48
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Μία σειρά από αλλαγές που θα ισχύουν από την σεζόν 2019/20 ανακοίνωσε η Ένωση παικτών της Euroleague.

Οι σημαντικότερες αφορούν, την απομάκρυνση των αυτοκόλλητων από τα παρκέ και το γεγονός ότι πλέον οι αθλητές θα μένουν σε μονόκλινα και όχι σε δίκλινα δωμάτια.

Η Ένωση παικτών ανακοίνωσε τις αλλαγές μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, αφού πρώτα επήλθε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή για τις αποφάσεις που θα ισχύσουν από την ερχόμενη περίοδο.

Οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν είναι οι εξής:

1. Απαγορεύτηκαν τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, που θεωρήθηκε ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

2. Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

3. Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preaseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις (με εξαίρεση τις διπλές εβδομαδες).

4. Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις κοντά στις εξόδους (που έχουν περισσότερο χώρο, κάτι απαραίτητο λόγω ύψους) και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

5. Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις