Στη Χαλκιδική μετέβη ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 13:22
UPD:18:47
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεργεία του Διαχειριστή από όλη την Ελλάδα έχουν προστρέξει στο σημείο της βλάβης, καθώς η έκταση της ζημιάς είναι πολύ μεγάλη.

A- A A+

Στη Χαλκιδική μετέβη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης για να επιβλέψει την επιχείρηση αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην περιοχή που επλήγη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ σε νέα ανακοίνωσή του, η πτώση δύο ιστών υψηλής τάσης στη Διώρυγα της Ποτίδαιας έχει θέσει εκτός λειτουργίας τη Γραμμή  Μεταφοράς (ΓΜ) 150 kV Μουδανιών – Κασσανδρείας.

Συνεργεία του Διαχειριστή από όλη την Ελλάδα έχουν προστρέξει στο σημείο της βλάβης, καθώς – σύμφωνα με την ανακοίνωση - η έκταση της ζημιάς είναι  πολύ μεγάλη. Την προσπάθεια συνδράμουν αφιλοκερδώς οι υπεργολάβοι του ΑΔΜΗΕ διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ, για την προσωρινή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές το ταχύτερο δυνατό, το υπουργείο Ενέργειας και ο Διαχειριστής βρίσκονται σε συνεννόηση με όλους τους παράγοντες του κλάδου ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να συνεισφέρουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη και γεννήτριες έως ότου επιδιορθωθούν οι βλάβες στη Γραμμή Μεταφοράς.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή