Στον Πρ. Παυλόπουλο επέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών ο Ν. Βούτσης

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 12:10
UPD:12:33
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Tα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος και το άρθρο 11 του Κανονισμού της Βουλής, επέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Παυλόπουλο ο κ. Βούτσης σημείωσε πως «είχαμε μια άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας», προσθέτοντας πως «στα αποτελέσματα αποτυπώνεται σαφέστατα, σχεδόν στο 100%, η δύναμη των κομμάτων, ο νέος συσχετισμός δυνάμεων και οι έδρες των κομμάτων στη 18η Περίοδο της Βουλής που τυπικά θα ξεκινήσει με την ορκωμοσία των βουλευτών στις 17 Ιουλίου».

Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Βούτση και τον συνεχάρη «για την άψογη τήρηση της διαδικασίας του Συντάγματος» πράγμα που αποδεικνύει πως «λειτουργεί το ίδιο άψογα η Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία».

«Τέτοιες ώρες να το θυμόμαστε, γιατί η Δημοκρατία, το ξέρετε, είναι ένα αγαθό που πρέπει να το προστατεύουμε πάντοτε. Και, κυρίως, όσοι και λόγω ηλικίας έχουμε βιώσει παλιές πικρές εμπειρίες, όπου η Δημοκρατία ήταν ζητούμενο» πρόσθεσε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή