Ποινή κάθειρξης 15 χρόνια στην συζυγοκτόνο

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 18:07
UPD:19:26
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτο Εφετείο της Αθήνας την κατηγορούμενη που δολοφόνησε τον 44χρονο σύζυγό της, σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012.

Μετά από επτά χρόνια, η 51χρονη θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς με απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη με αναστολή στην έφεση.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του συννόμου πρότερου βίου, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση και του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης. «Εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα. Η απόφαση είναι τραύμα για την ελληνική Δικαιοσύνη, πληγή για την οικογένειά μου και την ψυχή του πατέρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή