Όλγα Γεροβασίλη: Όσο κι αν η Ν.Δ. φορά το προεκλογικό της προσωπείο, ο λαός δεν ξεχνά

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 13:10
UPD:15:24
George Vitsaras / SOOC/
A- A A+

«Στις εθνικές εκλογές δεν θα συγκρουστούν οι αριθμοί και τα ποσοστά των ευρωεκλογών», αλλά «θα αντιπαρατεθούν ο προγραμματικός λόγος, οι προγραμματικές θέσεις, οι δυνάμεις που θέλουν την κυβέρνηση στην υπηρεσία του λαού και οι δυνάμεις που τη βλέπουν ως λάφυρο στην υπηρεσία των λίγων» επισημαίνει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα» στην αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων εν όψει των εθνικών εκλογών «θα συγκριθούν προγράμματα και πεπραγμένα». Η ίδια εκτιμά πως «όσο κι αν η Ν.Δ. έχει φορέσει το προεκλογικό της προσωπείο, και εμείς θυμόμαστε τι έκανε και ο λαός δεν ξεχνά».

Η κ. Γεροβασίλη κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κρυφή ατζέντα επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «υπόσχεται μείωση φόρων και ήδη έχει πει ότι θα προκύψει από το “μαχαίρι” στις δαπάνες του κράτους, αλλά αποκρύπτει ότι οι δαπάνες του κράτους αφορούν σε μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για τα σχολεία και τα νοσοκομεία, επιδόματα που δίνονται ακόμα και σε τμήμα της μεσαίας τάξης, για την οποία δήθεν κόπτεται».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον «εάν μετά την αποχώρηση Βενιζέλου θα αποχωρήσει και το Κίνημα Αλλαγής από τη γραμμή Βενιζέλου».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή