Προεκλογικές εξυπηρετήσεις από τον Χρ. Σπίρτζη καταγγέλλει η Ν.Δ.

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 14:25
UPD:14:32
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοίνωση από τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας.

A- A A+

Για «εξυπηρετήσεις “ημετέρων”, όργιο φημών και fake news κατά της Νέας Δημοκρατίας» στους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «στο παραπέντε της αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση» κάνει λόγο ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής.

«Μόνο ως προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσεων μπορούν να χαρακτηρισθούν όσα συμβαίνουν στους φορείς τους οποίους επιβλέπει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Σπίρτζης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Καραμανλής:

  • «Στην Εγνατία Οδό ο αρμόδιος υπουργός απαλλάσσει από τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου τον νυν πρόεδρο και ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον άνθρωπο που υπέγραψε τη σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης του Θριασίου.
  • Στην Ανεξάρτητη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας γίνονται παρασκηνιακές ζυμώσεις για τον διορισμό συγκεκριμένου διοικητή, ενώ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας συνεδριάζει -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- η επιτροπή επιλογής υποδιοικητών, προκειμένου να καλυφθούν θέσεις που από τον Νοέμβριο του 2016 παραμένουν κενές.
  • Στον ΟΑΣΘ ο ίδιος ο υπουργός επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους υπαλλήλους, διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για δήθεν απόλυσή τους από τη Νέα Δημοκρατία.
  • Τόσο στα ΕΛΤΑ, τα οποία κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα με τους ως τώρα αποτυχημένους κυβερνητικούς χειρισμούς, όσο και στην ΣΤΑΣΥ, την ΟΣΥ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί προεκλογικά να αλλάξει τις διοικήσεις τους.
  • Την ίδια στιγμή, και με σκανδαλώδη τρόπο, δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια 750 λεωφορείων, τα οποία -όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση- θα έπρεπε να κυκλοφορούν ήδη από τα τέλη Απριλίου».

Σε όλα αυτά, όπως επισημαίνει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ. «θα πρέπει να προστεθούν και οι αθρόες τοποθετήσεις υπαλλήλων από το παράθυρο, που βλέπουν καθημερινώς το φως της δημοσιότητας».

«Όσο κι αν δεν θέλουν να το καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να τους αφήσει πίσω. Ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά» προσθέτει.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή