Επίσκεψη της Εθνικής Γυναικών βόλεϊ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 20:55
UPD:21:02
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Δύναμη από τους πραγματικούς μαχητές της ζωής πήραν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών.

Μετά από επιθυμία του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκιγιέρμο Ναράνχο, η διοίκηση της ογκολογικής μονάδας Παίδων υποδέχθηκε με χαρά τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και με παρούσα την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του «Ιδρύματος Μ. Βαρδινογιάννη» και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, άνοιξε τα δωμάτια με τους μικρούς ήρωες της ζωής.

Οι αθλήτριες της Εθνικής συνάντησαν τα παιδιά, τους μίλησαν, τους μοίρασαν μπάλες και μετάλλια και για περίπου μία ώρα έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Πριν την συνάντηση των κοριτσιών με τους μικρούς ήρωες, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τους αγώνες τους.

«Αυτά τα παιδιά για την χώρα μας είναι πολύ σημαντικά. Όπως και εσείς οι αθλήτριες έχετε αφιερώσει την ζωή σας στον αθλητισμό, αντίστοιχα και εμείς έχουμε αφιερωθεί σε αυτά τα παιδιά. Προσπαθούν για την ζωή τους και αυτό είναι παράδειγμα για όλους», δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η Εθνική Γυναικών, όπως και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχει το δικό της αστέρι στον ξεχωριστό τοίχο του «Ιδρύματος Μ. Βαρδινογιάννη», το οποίο τοποθέτησαν μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η Ανθή Βασιλαντωνάκη.

«Τα παιδιά ήταν τόσο χαρούμενα που τις είδαν. Και μόνο που μπόρεσαν να βγάλουν μία φωτογραφία ή να έχουν μία μικρή συζήτηση μαζί τους, έκανε τα πρόσωπά τους να λάμπουν. Δυστυχώς κάποια παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά και έτσι σκεφτήκαμε πως θα ήταν εξαιρετική ιδέα, πως, αφού δεν μπορούν να έρθουν αυτά σε μας, να πάμε εμείς σε αυτούς» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Η Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε: «Ελπίζω να δώσαμε σε αυτά τα παιδιά λίγο χαρά και εμείς πήραμε πολλά μαθήματα για να παλεύουμε για την ζωή μας, όπως και εκείνα. Ήταν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα ημέρα για τις αθλήτριες της Εθνικής, οι οποίες εν μέσω σκληρών προπονήσεων και αγώνων, πήραν δύναμη από τους πρωταγωνιστές της ζωής».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις