Β. Κικίλιας: Ρουσφετολογούν αγρίως για φίλους και γνωστούς

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:39
UPD:11:47
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Τελευταία θλιβερή παράσταση της κυβέρνησης Τσίπρα» χαρακτήρισε ο Βασίλης Κικίλιας, τις τροπολογίες που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή λίγο πριν τις εκλογές.

«Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη Βουλή των Ελλήνων, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στο ΣΔΟΕ, στο υπουργείο Παιδείας και όπου μπορούν, ρουσφετολογούν αγρίως για τους κομματικούς τους εγκάθετους, φίλους και γνωστούς, αγνοώντας την πλειοψηφία των Ελλήνων» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ.

Όπως είπε, παρά το γεγονός ότι έπειτα από 4,5 χρόνια, ο ελληνικός λαός απάντησε δύο φορές στον κ. Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν πήραν το μήνυμα και συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να κάνουν τα ίδια.

Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «παίζει με το μέλλον των οικογενειών μας και της νέας γενιάς που προσπαθεί να έχει ένα δίκαιο μέλλον στη χώρα και να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό και διορίζει όσους μπορεί ρουσφετολογώντας ασύστολα και υποτιμώντας τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή