Κυρ. Μητσοτάκης: Μεθαύριο γίνεται το δεύτερο βήμα για την πολιτική αλλαγή

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 16:46
UPD:17:00
Eurokinissi/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον κ. Μητσοτάκη.

A- A A+

Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ από την Τρίπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί και σημείωσε πως μεθαύριο θα γίνει το δεύτερο βήμα και στις 7 Ιουλίου, «το τρίτο και οριστικό βήμα για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη για όλους τους Έλληνες».

Σην Τρίπολη. συνομίλησε με νέους, αναφέρθηκε στα στοιχεία από τα exit poll της προηγούμενης Κυριακής που αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα στους νέους.

«Να σπάσουμε τους μύθους ότι τάχα είναι άλλοι πρώτοι στη νεολαία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Απαντώντας σε γυναίκα που του είχε ζητήσει «να κατέβει πιο χαμηλά για να αντιμετωπίσει τον Πρωθυπουργό», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Επέλεξα να παραμείνω ψηλά και ανέβηκε και το κόμμα ψηλά».
 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τη θερμή τους υποδοχή, αναφέρθηκε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές και τόνισε πως «δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, δική μου δουλειά είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».
 
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. «Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης», είπε χαρακτηριστικά.
 
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στο Άστρος Κυνουρίας, όπου ήταν ο επόμενος σταθμός της σημερινής περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους πολίτες στην κεντρική πλατεία και περνώντας από το ΚΕΠ κουβέντιασε με τους εργαζόμενους.

Στην σύντομη συνομιλία που είχε μαζί τους, αναγνώρισαν ότι τα ΚΕΠ ενισχύθηκαν κατά τη θητεία του ως Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι η ενίσχυση θα συνεχιστεί με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή