Βολές Δούρου κατά Πατούλη για την ακύρωση δεύτερου τηλεοπτικού ντιμπέιτ

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 17:32
UPD:17:43
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τα πυρά της στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την ακύρωση και του δεύτερου τηλεοπτικού ντιμπέιτ που είχε προγραμματιστεί μεταξύ των δυο υποψηφίων εξαπέλυσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία έστειλε επιστολή  σήμερα προς τη Δημόσια Τηλεόραση, ζητώντας τη διοργάνωση κατ’ αντιπαράθεση συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την κ. Δούρου ενώ είχε εδώ και μέρες ο πολιτικός της αντίπαλος αποδεχθεί την πρόταση του καναλιού Blue Sky, για τη συμμετοχή του, μαζί με την Περιφειάρχη σε ζωντανή αντιπαράθεση για σήμερα το βράδυ, «ο κ. Πατούλης, επικαλούμενος... ανύπαρκτη διακαναλική συνέντευξη, καθώς μέχρι στιγμής κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία, ακύρωσε το ντιμπέιτ, ζητώντας να γίνουν παράλληλες εμφανίσεις των δύο υποψηφίων! Ζητώντας, στην ουσία, να εμφανιστεί μόνος του, σε έναν μονόλογο, χωρίς τον αντίλογο και χωρίς την αντιπαράθεση», σημειώνει η Ρένα Δούρου.

Τον κατηγόρησε ότι κρύβεται «πίσω από αβάσιμες δικαιολογίες» και τόνισε ότι: «Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στον Αθήνα 9,84. Δεν είχε εμφανιστεί στο debate στο One TV. Κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αποκλείονται από τα debates οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Αρνήθηκε να πάρει μέρος με τη Ρένα Δούρου στο Facebook, σε έναν αδιαμεσολάβητο ζωντανό διάλογο με τους πολίτες, για όλα τα ζητήματα συμπεριλαμβανομένων των εθνικών τραγωδιών, τις οποίες έχει εργαλειοποιήσει ο κ. Πατούλης για ψηφοθηρικούς λόγους. Και σήμερα, δραπετεύει και από το Blue Sky».

Αφού ενημερώνει ότι έστειλε επιστολή σήμερα προς τη Δημόσια Τηλεόραση, ζητώντας τη διοργάνωση από την ΕΡΤ κατ’ αντιπαράθεση συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής, επιτίθεται στον κ. Πατούλη λέγοντας ότι  «διέπεται από πολιτική δειλία και τελεί υπό πολιτική σύγχυση». 

naftemporiki.gr

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή