Πάτρα: Κατάπιαν και απέβαλαν 121 συσκευασίες ναρκωτικών

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 10:45
A- A A+

Ποσότητες ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης προσπάθησαν να μεταφέρουν κατά τη μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα δύο έγκλειστοι των φυλακών στην Πάτρα.

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς ηλικίας 45 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν την κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων, σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 45χρονος απέβαλε από τον οργανισμό του 106 συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 180 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο 25χρονος απέβαλε 15 συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 22 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δράστες επανήλθαν στις φυλακές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή