Ν. Παππάς: Ας σοβαρευτεί η ΝΔ. Όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 16:15
UPD:16:31
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Απάντηση στην κριτική που ασκήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για την καθυστέρηση έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, βάσει της οποίας καθορίζεται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ, έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Αρχικά ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι «Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων των συνδυασμών των υποψηφίων (για τις Ευρωεκλογές) στον Εισαγγελέα του Αρείου έληξε εχθές στις 12 τα μεσάνυχτα».

«Με γνωστούς πλέον τους υποψήφιους συνδυασμούς, η ΚΥΑ με τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ, βαίνει προς έκδοση» αναφέρει ο υπουργός και καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να σοβαρευτεί, σημειώνοντας πως «όλοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται και γιατί».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η ΝΔ με ανακοίνωσή της κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστερεί αδικαιολόγητα στην έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα καθορίζονται εν όψει ευρωεκλογών οι όροι για την προβολή των κομμάτων στα ΜΜΕ, καλώντας τη να το πράξει άμεσα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή