«Αποστολή»: «Δέματα αγάπης» και στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 16:38
UPD:16:40
δελτίο τύπου
A- A A+

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας συνεχίστηκε η διανομή «δεμάτων αγάπης» της «Αποστολής» εν όψει Πάσχα. Ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κωνσταντίνος Δήμτσας, κι ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, διένειμαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες 11 ενοριών.

«Η προσφορά των ανθρώπων της "Αποστολής" και η στήριξη σε συνανθρώπους μας που βιώνουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης είναι πραγματικά συγκινητική. Μαζί με τον κ. Δήμτσα και το κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοιράσαμε σήμερα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης» τόνισε ο μητροπολίτης.

«Συνεχίζουμε τις διανομές τροφίμων και "δεμάτων αγάπης", σε συνεργασία με τις κατά τόπους μητροπόλεις και με την αμέριστη υποστήριξη των supermarkets Μασούτης, με σκοπό να ενισχύσουμε τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μετά την ακριτική Θράκη, τα Γιάννενα και την Καλλονή της Λέσβου, η "Αποστολή" βρίσκεται σήμερα εδώ για να μοιράσει τρόφιμα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας» δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Το κλιμάκιο της «Αποστολής» έχει ξεκινήσει τις διανομές τροφίμων από τις αρχές του μήνα, ταξιδεύοντας σε Θράκη, Γιάννενα και Καλλονή Λέσβου, μοιράζοντας περισσότερα από 1.100 «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή