Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 12:39
UPD:12:40
REUTERS/ISSEI KATO
A- A A+

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη αργεί ακόμη (Αύγουστο του 2020), ωστόσο, από σήμερα (18/04) αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα μπορούν να προμηθεύονται μέσω του διαδικτύου τα εισιτήριά τους.

Μέσω της ηλεκτυρονικής διεύθυνσης «https://ticket.tokyo2020.org/?culture=en-us» οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα «μαγικά χαρτάκια» σε διάφορες τιμές, από 20 έως και 2.380 ευρώ!

Το μεγάλο αυτό ποσό αφορά διακεκριμένες θέσεις για την Τελετή Έναρξης της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, ενώ όποιος θέλει μία καλή θέση την ημέρα διεξαγωγής του τελικού των 100μ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το εισιτήριο κοστίζει περίπου 1.000 ευρώ!

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι φίλαθλοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των 339 αγωνισμάτων στα 33 αθλήματα της διοργάνωσης, καθώς επίσης και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των εισιτηρίων.

Ο μέσος όρος κόστους των εισιτηρίων ανέρχεται το ανώτερο στα 63,5 ευρώ, ενώ υπάρχουν ειδικές κατηγορίες για τις οικογένειες της Ιαπωνίας με παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου το 70%-80% των εισιτηρίων θα αγοραστούν από τους Ιάπωνες, ενώ τα υπόλοιπα από επισκέπτες του εξωτερικού.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις