Μπιτς βόλεϊ: Χάλκινο μετάλλιο στη Μαλαισία για Μαναβή/Τσοπούλου

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 23:19
UPD:15/04/2019 08:18
volleyball.gr
A- A A+

Με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά στην Μαλαισία, ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην Ασία για την Δήμητρα Μαναβή και την Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ πανηγύρισε το δεύτερό στη σειρά μετάλλιο σε διοργάνωση του World Tour της FIVB, μετά το ασημένιο στην Καμπότζη την προηγούμενη εβδομάδα και μαζί 160 πολύτιμους βαθμούς.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι στον ημιτελικό έχασαν από τις Αμερικανίδες Ντάικστρα, Χάους στο τάι μπρέικ με 1-2 στις λεπτομέρειες.

Μαναβή και Τσοπούλου, όμως, μπόρεσαν να ανακτήσουν την ψυχολογία και τις δυνάμεις τους και στον μικρό τελικό επικράτησαν των Σαουάμε, Σακαγκούτσι από την Ιαπωνία με 2-1.

«Ο ημιτελικός ήταν πολύ δύσκολος. Ήμασταν πολύ κοντά, παρόλα αυτά τελείωσε το παιχνίδι και έπρεπε να αποβάλουμε την πίεση, την απογοήτευση και να μπούμε δυναμικά στον μικρό τελικό για να πάρουμε το χάλκινο, πράγμα που τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενες», δήλωσε η Τσοπούλου.

«Ο στόχος μας ήταν να είμαστε στην τετράδα στα δύο αυτά τουρνουά σε Καμπότζη και Μαλαισία και το πετύχαμε με την κατάκτηση δύο μεταλλίων. Υπάρχει ικανοποίηση, γιατί βλέπουμε ότι το παιχνίδι μας εξελίσσεται όλο και περισσότερο. Είμαστε έτοιμες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αρχής γενομένης με το μονάστερο τουρνουά στην Σουηδία την επόμενη εβδομάδα» συμπλήρωσε η Μαναβή.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις