Η Ε.Φ.Ο.Α. συμμετέχει στην «Sportexpo 2019»

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 20:02
UPD:20:04
efoa.gr
A- A A+

Η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού Sportexpo άνοιξε σήμερα τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη, με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) να κερδίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον των επισκεπτών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. 

Το ειδικά διαμορφωμένο stand στο «Περίπτερο17», σε συνδυασμό με το γηπεδάκι τένις που προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης του αθλήματος (μέσω επιδείξεων των νεαρών αθλητών κι αθλητριών των συλλόγων της Θεσσαλονίκης), δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες σε όσους σταματούν για να δουν από κοντά πώς παίζεται το συγκεκριμένο σπορ, αλλά και να φωτογραφηθούν δίπλα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην Μαρία Σάκκαρη.

Οι δύο μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες της χώρας δεσπόζουν στο «Περίπτερο 17», με τις φιγούρες τους σε ειδικά πάνελ να αποτελούν πόλο έλξης για τους νεαρούς επισκέπτες που δε φεύγουν από τον χώρο, χωρίς να πάρουν… κληρονομιά μια φωτογραφία μαζί τους.

Η ιστορία του ελληνικού τένις γίνεται γνωστή μέσα από το φωτογραφικό story που παρουσιάζεται στο «Stand 17» της Ε.Φ.Ο.Α. και την ενδελεχή ενημέρωση των αρμοδίων σε κάθε επισκέπτη.

Οι δεκάδες επισκέπτες έχουν την χαρά να δουν - στη ρετρό γωνιά - τον σπουδαίο ηθοποιό, Άντονι Κουίν να κρατάει ρακέτα και να δοκιμάζει την… τύχη του στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, σπουδαίας αξίας αθλητές να βάζουν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του αθλήματος, όπως και τις εμβληματικές φιγούρες για το ελληνικό τένις, την Λένα Δανιηλίδου και τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη να δίνουν το σύνθημα ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις