Κλειστό λόγω γυρισμάτων ξένης ταινίας το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 15:06
UPD:15:08
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων προγραμματίστηκε για την Κυριακή 10 Μαρτίου επί της πλατείας Συντάγματος και στο περιμετρικό της οδικό δίκτυο, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά τις ώρες 06.00-18.00 σε:

  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

  • Πλατεία Συντάγματος.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στα συγκεκριμένα σημεία κατά το χρονικό αυτό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο δήμος Αθηναίων και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου θα γίνουν γυρίσματα, από 07.00-18.00 επί της πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ωστόσο δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ο δήμος ζητεί τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών, καθώς «μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές συμβάλλουν στη διεθνή προβολή της Αθήνας και της χώρας μας γενικότερα».

Όπως σημειώνει, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα η πλατεία Συντάγματος και το οδικό δίκτυο που την περιβάλει μετατρέπονται σε μεγάλο κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered».

Πρόκειται για μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή