Μ. Λαζαρίδης: Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 12:10
UPD:15:16
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

«Δεν υπάρχει ανασχηματισμός που να μπορεί να διασώσει αυτή την κυβέρνηση» δήλωσε ο υποψηφιος βουλευτης Καβαλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, προσθέτοντας πως «το μόνο ουσιαστικό που μπορεί πλέον να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να ανακοινώσει επιτέλους την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία».

«Αν είχα εφημερίδα, ο ανασχηματισμός θα ήταν μονόστηλο. Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Center» για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Αναφερόμενος στην συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε ότι «η Ν.Δ. επιδίωξε μια ευρεία και τολμηρή αναθεώρηση έτσι ώστε αφενός να αλλάξει ρυθμίσεις που αποδείχτηκαν προβληματικές, όπως το άρθρο 16 ή η σύνδεση της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή με την προκήρυξη εκλογών και αφετέρου να θέσει τις βάσεις για μια ασφαλή και δυναμική πορεία της χώρας στο μέλλον». Αντίθετα, όπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να εργαλειοποιήσει την συνταγματική αναθεώρηση και στην καλύτερη περίπτωση να προωθήσει κάποιες ελάχιστες αλλαγές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του, προκειμένου να εμποδίσει κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή για πολλά χρόνια. Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι αρνήθηκε οποιαδήποτε αλλαγή στη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη, τη δικαιοσύνη, τη δημοσιονομική σταθερότητα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή