ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μόνο ξένοι διαιτητές με Παναθηναϊκό, ποτέ στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 19:07
UPD:20:01
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Με μια περιεκτική ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις άμεσες προθέσεις της μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βάλλουν κατά της διαιτητικής τριάδας των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, τους οποίους εμμέσως χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητους, καθώς όπως υπογραμμίζεται δεν θέλουν ξανά σε κανένα αγώνα τους.

Ακόμη, ενημερώνουν πως δεν θα συμμετάσχουν σε κανέναν αγώνα για την Α1 ή το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

Ακόμη, καθιστούν σαφές ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι persona non grata για το ΣΕΦ και πως εφεξής δεν πρόκειται να του επιτραπεί η είσοδος στο φαληρικό στάδιο, με όποια ιδιότητα κι αν επιχειρήσει να προσέλθει σε αυτό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίσης, καλούν τις Αρχές να διερευνήσουν «τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ».

Η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις