Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας από την NN Hellas και το ΣΕΝ/JA Greece

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 11:59
UPD:12:03
A- A A+

Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η NN Hellas, σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece.   

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, μέλος του παγκόσμιου φορέα Junior Achievement Worldwide, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα στην Ελλάδα, που εστιάζουν στην εισαγωγή των εφήβων στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, μέσα από μία βιωματική μαθησιακή διαδικασία.

Η NN Hellas, αλλά και ο Όμιλος ΝΝ διεθνώς, ενισχύουν τις δράσεις του ΣΕΝ από το 2015 συνδιοργανώνοντας τον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε νέους να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία των επιχειρήσεων σήμερα.

Κατά τη διάρκειά του, ομάδες 15-18 ετών, καλούνται να αναπτύξουν καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες δίνουν λύσεις σε σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.

Τα στελέχη της NN Hellas συμμετέχουν στον διαγωνισμό ως σύμβουλοι ή ως κριτές. Μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, λειτουργούν υποστηρικτικά προς τους μαθητές  και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή