«Άφθαρτα και αδιάβλητα: Ουράνια θαύματα - Κρυμμένες αλήθειες»

Το Ένατο Βιβλίο κυκλοφορεί με την υπογραφή του Ε. Χ. Μικρόπουλου
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 09:00
UPD:19:39
A- A A+

Το έργο «Άφθαρτα και αδιάβλητα: Ουράνια θαύματα - Κρυμμένες αλήθειες. Το Ένατο Βιβλίο» με την υπογραφή του Ευθύμιου Χαρ. Μικρόπουλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bookdream.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, στη δύση της δεύτερης χιλιετίας η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια μεγάλη μεταβατική περίοδο παρακμής των αξιών, που όμως θα οδηγήσει τελικά, με άνωθεν παρέμβαση, σε έναν πνευματικά αναγεννημένο άνθρωπο. Γι’ αυτή την εξέλιξη του ανθρώπου είναι αναγκαίο να προηγηθούν η γνώση του εαυτού, η γνώση γύρω από τον εαυτό και τέλος η γνώση πέρα από τον εαυτό. Είναι, δηλαδή, αδύνατο να ανακαλύψει κανείς το απέραντο συμπαντικό γίγνεσθαι, το αόρατο και το νοητό, χωρίς να μελετήσει τον άνθρωπο ή αντίστροφα, να μελετήσει τον άνθρωπο χωρίς να μελετήσει το σύμπαν.

Ακριβώς ως αρωγός στη συμπαντική ανέλιξη του Ανθρώπου έρχεται το παρόν έργο. Σε μια σειρά από οκτώ βιβλία του Εμμανουήλ Παπαδογιάννη που επανεκδόθηκαν αναπλασμένα και εμπλουτισμένα από τον  Ευθύμιο Χαρ. Μικρόπουλο, αλλά αδιάβλητα, το 2018, ενωμένα σε ένα τόμο υπό τον τίτλο «Άφθαρτα & αδιάβλητα– Οκτώ βιβλία αλήθειας», προστίθεται πλέον και το παρόν ένατο βιβλίο «Ουράνια Θαύματα – Κρυμμένες Αλήθειες», που κυκλοφορεί για πρώτη φορά.

Η σειρά και των εννέα βιβλία που περιλαμβάνονται στο έργο, ερευνά την άφθαρτη Αλήθεια και τις αυθεντικές πηγές της, την αναδεικνύει και την κάνει αισθητή στο παρόν. Συγχρόνως, επιτυγχάνει να μυήσει τον αναγνώστη στις αναρίθμητες όψεις του πολυδιάστατου ανθρώπινου και κοσμικού γίγνεσθαι μέσα από συμπαντικές διδαχές, παραινέσεις και αγγέλματα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή