Σύνταγμα-Αμπελόκηποι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το απόγευμα της Πέμπτης λόγω διαδηλώσεων

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 23:14
UPD:23:29
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κλπ), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία ΗΠΑ, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας) θα ισχύσουν το απόγευμα της Πέμπτης, λόγω προγραμματισμένων διαδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αφορμή τη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ρυθμίσεις αυτές «θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες».

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της εν λόγω περιοχής κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Υπενθυμίζεται ότι διάφοροι φορείς οργανώνουν συγκέντρωση στις 7μμ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, ενώ νωρίτερα κομματικές οργανώσεις (Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία κ.ά.) οργανώνουν στις 5.30μμ προσυγκέντρωση στον Σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων και πορεία προς τη συγκέντρωση του Συντάγματος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή