«Τελείωσε» τον Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 21:15
UPD:21:18
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Σε μία κίνηση που δεν είναι καθόλου μα καθόλου συνηθισμένη στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ευρεία νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-0 στο Ηράκλειο δεν πανηγυρίστηκε όσο θα περίμεναν οι Κρήτες, καθώς η συμπεριφορά του προπονητή τους, Νίκου Παπαδόπουλου εις βάρος του παράγοντα των φιλοξενούμενων, Χρήστου Κουτσοσπύρου, έμελλε να φέρει την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από το «τιμόνι» του συλλόγου.

Ένα 24ωρο μετά το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο, με τον προπονητή του ΟΦΗ να φέρεται να χτυπά στο πρόσωπο τον Κουτσοσπύρο, ανάγκασε τη διοίκηση να δείξει την «πόρτα της εξόδου» στον Έλληνα τεχνικό, παρά τη συγνώμη του τελευταίου μετά τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής.

Το κλίμα εναντίον του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν πάρα πολύ βαρύ μετά το περιστατικό και σήμερα η ΠΑΕ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Παπαδόπουλος συναντήθηκε το μεσημέρι στο «Βαρδινογιάννειο» με στελέχη της εταιρείας και αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο να διακοπεί εδώ η συνεργασία τους, αποκλειστικά και μόνο λόγω της συμπεριφοράς του Έλληνα τεχνικού, η οποία -όπως του τονίστηκε- δε συνάδει με τα νέα δεδομένα του συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις