Μαξίμου: Ανεύθυνος ο Κ. Μητσοτάκης

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 20:06
UPD:20:09
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Συμπόρευση με την ακροδεξιά καταλόγισε το Μέγαρο Μαξίμου στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τον χαρακτήρισε ανεύθυνο, με αφορμή τη δήλωσή του για το συλλαλητήριο και τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

«Ο κ. Μητσοτάκης αφού κρύφτηκε μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού για ζωντανή τηλεμαχία ώστε να ακουστούν επιχειρήματα, εμφανίστηκε σήμερα πίσω από την ασφάλεια των στημένων δηλώσεων μπροστά στην κάμερα, διαβάζοντας για ακόμη μια φορά τα ίδια τετριμμένα ψεύδη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πόσο ανεύθυνος είναι, αφού δεν διστάζει να διχάζει τους Έλληνες για να κρατά ενωμένο το κόμμα του και να επιλέγει την πατριδοκαπηλία απέναντι στην εθνική ευθύνη», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Κατά το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης «για άλλη μια φορά αποδεικνύει, επίσης, πόσο υποκριτής είναι, αφού κάνει πως δεν κατάλαβε ότι τα προσχηματικά του επιχειρήματα για εθνότητα και γλώσσα τελείωσαν οριστικά με τη διευκρινιστική δήλωση στη ρηματική διακοίνωση των γειτόνων μας. Για άλλη μια φορά, τέλος, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος και ολισθηρός είναι ο δρόμος της συμπόρευσής του με την Ακραία δεξιά, αφού δε βρήκε ούτε μια κουβέντα για να καταδικάσει τη βίαιη επίθεση ακροδεξιών τραμπούκων που επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή και έστειλαν δεκάδες αστυνομικούς στο νοσοκομείο. Αλλά όπως λέει και ο ποιητής, “δεν έφταιγε ο ίδιος, τόσος ήτανε..”».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή