Παμμακεδονική: Κονβόι διαμαρτυρίας Πρέσπες-Αθήνα την επόμενη εβδομάδα

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 21:37
UPD:21:49
REUTERS/ALEXANDROS AVRAMIDIS
A- A A+

Αμέσως μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής, ξεκινά το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου από το Πεδίον του Άρεως μια πολυήμερη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία,  για την πόλη των Πρεσπών και με τελικό προορισμό πάλι την Αθήνα στις 27 Ιανουαρίου, αφού περάσει από μεγάλες πόλεις.

Στις Πρέσπες θα υπογραφεί από πολίτες και φορείς πρακτικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την Παμμακεδονική, η Μεγάλη Πορεία Διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη στο 7ήμερο 21 με 27 Ιανουαρίου.

Αυτή η διαδικασία με τη συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί σε όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας Καστοριά, Βέροια, Νάουσα, Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη (κ.ο.κ.) και θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια, ακόμη και στα νησιά. 

Δηλαδή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Εθνικό  Κοινοβούλιο του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Έλληνες ανά πόλη σύμφωνα με το πρόγραμμα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, θα διαμαρτύρονται συνολικά και με καθολικό τρόπο.

Η μεγάλη πορεία  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα με νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο στις 4.00 το απόγευμα πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή