Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 17:51
UPD:17:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μπαλάσκας Στρατή

Την Τετάρτη, παρελήφθη φάκελος ο οποίος περιείχε ύποπτη σκόνη, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης επτά υπάλληλοι του Πανεπιστημίου.

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μετά την αναστολή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, λόγω της αποστολής φακέλου με ύποπτη σκόνη.

Η πρύτανις του ιδρύματος, Χρυσή Βιτσιλάκη, γνωστοποίησε ότι «όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου είναι πλέον ελεύθεροι και ακίνδυνα προσβάσιμοι».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, παρελήφθη φάκελος, ο οποίος περιείχε ύποπτη σκόνη, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης επτά υπάλληλοι του Πανεπιστημίου.

Ο φάκελος είχε ως χώρα αποστολής την Ινδία, ενώ παραλήπτης ήταν η κ. Βιτσιλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του βρισκόταν υλικό θρησκευτικού περιεχομένου.

Αντίστοιχοι φάκελοι εστάλησαν και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

«Εύχομαι από καρδιάς να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνά το Πανεπιστήμιό μας και οι άνθρωποί του. Σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, μικρή ή μεγάλη και να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε το Αρχιπέλαγος, αλλά τελικά και την ελληνική κοινωνία» ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η πρύτανις.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή