Η Mitsubishi στο ράλι Ντακάρ

Με Eclipse Cross η Κριστίνα Γκουτιέρες
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 11:12

Από την έντυπη έκδοση 

Mπορεί οι εργοστασιακές ομάδες της Mitsubishi Motors να μην έχουν πλέον εμπλοκή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όμως η δόξα και η φήμη που έφεραν οι δώδεκα νίκες στο ράλι Ντακάρ και οι πέντε τίτλοι WRC (μεταξύ άλλων) παραμένουν ζωντανές στη μάρκα.

Οι επίσημοι έμποροι της Mitsubishi Motors έχουν γράψει ιστορία με τις πρωτοβουλίες τους: παράδειγμα, η επαναστατική απόφαση που έλαβε στις αρχές τις δεκαετίας του ‘80 η SONAUTO στη Γαλλία να συμμετάσχει στο ράλι Ντακάρ με το τότε ολοκαίνουργιο Pajero, αλλά και η σημερινή υποστήριξη της Mitsubishi Motors Spain στη δυναμική Ισπανίδα Κριστίνα Γκουτιέρες, που θα τρέξει στο Ντακάρ του 2019 (6-17 Ιανουαρίου) με ένα Eclipse Cross silhouette racer (T1 proto).

Μαζί με τον Ισπανό συνοδηγό της, Πάμπλο Ουέτε, η 26χρονη οδηγός -πρέσβειρα του προγράμματος ασφάλειας Vial Fun of Santander Consumer Finance- θα αντιμετωπίσει έναν αγώνα που υπόσχεται να είναι τουλάχιστον το ίδιο σκληρός με τους προηγούμενους, με 5.000 χλμ. και δέκα ειδικές διαδρομές, από τις οποίες το 70% με άμμο και αντίπαλο τον χρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή