Φ. Γεννηματά: Να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλοι μαζί

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:46
UPD:17:01
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως «όλοι γνωρίζουν ότι αυτός ο ευκαιριακός και τυχοδιωκτικός κυβερνητικός συνασπισμός είναι ετοιμόρροπος, τρίζει μπροστά στην επερχόμενη ήττα».

«Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους πολίτες δεν είναι πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά πότε θα φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλοι μαζί», τόνισε.

Ανοίγοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, η κ. Γεννηματά επεσήμανε παράλληλα ότι «η επιστροφή της Δεξιάς δεν είναι λύση για τη χώρα και θα οδηγήσει σε νέα αδιέξοδα», σημειώνοντας ότι η τεχνητή πόλωση, οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες δεν αφορούν τον κόσμο, ούτε απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματα του, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τη ΝΔ πως «ποντάρουν στην πόλωση και το διχασμό με την κρυφή ελπίδα ότι θα λεηλατήσουν τη δημοκρατική παράταξη, την προοδευτική πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης».

«Θα μείνουν όμως με την ελπίδα», πρόσθεσε.

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί καθαρή εντολή για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πραγματική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας.

«Έχουμε κόψει την αποπροσανατολιστική συζήτηση με ποιους θα πάμε την επομένη των εκλογών. και γι αυτό εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον μας. Εμείς μιλάμε για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο, και δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις, ούτε θα αποφασίσουμε ερήμην της θέλησης του ελληνικού λαού», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Τέλος, επεσήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι απόλυτα έτοιμο για την καθοριστική μάχη των εκλογών, σημειώνοντας ότι το κλίμα στο εσωτερικό του είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν.

naftemporiki.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή