Δήμος Αθηναίων: Παρέχει θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των αστέγων

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 14:42
UPD:14:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Μία άστεγη ηλικιωμένη γυναίκα κάθεται πάνω σε κουβέρτες σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ημέρα Πρωτοχρονιάς, την Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

A- A A+

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Δεδομένων των προβλέψεων για την αίσθηση ψύχους τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ο δήμος διαθέτει και απόψε θερμαινόμενο χώρο για τις ευάλωτες ομάδες.

Παράλληλα συνεργεία του ΚΥΑΔΑ θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας (κουβέρτες, ρόφημα, φαγητό στους άστεγους) και θα τους ενημερώνουν για τη διαθέσιμη αίθουσα.  

Ο ειδικά διαμορφωμένος θερμαινόμενος χώρος βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους, στον αριθμό 66, και θα παραμείνει ανοιχτός έως το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου. H Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων στελεχώνει τον θερμαινόμενο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό.

Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές  210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή