Η Cosmos Business Systems & η HPE συμμετέχουν στο 20o Ετήσιο Συνέδριο «Greek ICT Forum»

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:16
UPD:14:21
A- A A+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την  ΗΡΕ στο 20o Ετήσιο Συνέδριο «Greek ICT Forum», που πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, o διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος της Cosmos Business Systems κ. Νικόλαος Γιαννόπουλος και η κ. Αμαλία Δημητροπούλου, Storage Sales Specialist της Hewlett Packard Enterprise, μίλησαν για την διαμόρφωση του τεχνολογικού σκηνικού του μέλλοντος και  των νέων δυνατότητων που παρέχει η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), με ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των data centers.

Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος της Cosmos Business Systems SA κ. Νίκος Γιαννόπουλος και η κ. Αμαλία Δημητροπούλου, Storage Sales Specialist της Hewlett Packard Enterprise

Στο Ετήσιο Συνέδριο «Greek ICT Forum», λαμβάνουν μέρος καταξιωμένοι ομιλητές  και απευθύνονται σε επαγγελματίες, επιστήμονες και στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών. Με τη νέα οργανωτική δομή του το «Greek ICT Forum», δίνει τη δυνατότητα στους Συνέδρους του να ενημερωθούν για τις ψηφιακές εξελίξεις σε σειρά σημαντικών τομέων, να πληροφορηθούν για τις απόψεις και τις θέσεις σημαντικών θεσμικών και κυβερνητικών εκπροσώπων και να συναντηθούν με εκπροσώπους σημαντικών Φορέων και Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Προτεινόμενα για εσάς