ΚΚΕ: Καταρρέει η εικονική πραγματικότητα του κ. Τσίπρα

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 16:28
UPD:16:28
INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Για περιγραφή εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα μιας «εικονικής πραγματικότητας» έκανε λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παράλειψε μάλιστα, να επισημάνει ότι η εικόνα που παρασιάζει καταρρέει «μπροστά στην καθημερινότητα του λαού, στη φτώχεια που παραμένει, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που αυξάνουν τις απειλές των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, στην εργασιακή ζούγκλα, σε όλα αυτά δηλαδή που διαμόρφωσαν οι μνημονιακοί νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τη μόνιμη ευρω-ενωσιακή εποπτεία».

Και όλα αυτά, σύμφωνα με τον Περισσό, αποτελούν «απόδειξη ότι η ανάπτυξη όχι μόνο δεν είναι δίκαιη, αλλά αντίθετα είναι βαθιά ταξική, αντιλαϊκή και αβέβαιη».

Και συνέχισε: «Όσες ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές κι αν επινοήσει, η πολιτική του, που από τη μια στηρίζει μια άδικη ανάπτυξη κι απ' την άλλη υπηρετεί πιστά τα επικίνδυνα αμερικανο-ΝΑΤΟϊκά σχέδια, τον κατατάσσει στο ίδιο αντιδραστικό μπλοκ δυνάμεων μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

«Γι' αυτό άλλωστε και οι συμμαχίες που επιλέγει, μπροστά στις τοπικές εκλογές, είναι με πρόσωπα και δυνάμεις που ανήκουν σε αυτό το μπλοκ και έχουν διακριθεί στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής» κατέληξε το ΚΚΕ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή