Κίνημα Αλλαγής: «Η Δικαιοσύνη δείχνει ανθρωπισμό με έργα - Όχι με... καφέ και συμπάθεια»

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 17:53
UPD:17:55
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με την οποία καλούνται πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας, ο τομέας Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «με μια πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Α.Π. καλούνται όσοι από τους πληγέντες στο Μάτι αμφισβητούν τη βούληση της Δικαιοσύνης για την άμεση περαίωση της διερεύνησης της υπόθεσης, να προσέλθουν στο γραφείο της προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας!».

«Αφού, προηγουμένως, κλονίστηκε συθέμελα το κύρος της Δικαιοσύνης και οι βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου, η Εισαγγελία καλεί τους πολίτες να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη λειτουργία της!», τονίζει το ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας πως «μάλιστα, λειτουργώντας ως εταιρεία που προωθεί τα προϊόντα της, καλεί τους ενδιαφερόμενους "να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους"».

«Ας σταματήσει -επιτέλους- ο ευτελισμός των Θεσμών. Η Δικαιοσύνη δείχνει τον ανθρωπισμό της με τα έργα και τις αποφάσεις της. Όχι με... καφέ και συμπάθεια!», καταλήγει ο τομέας Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή