Η ΑΕΛ ζητεί διαγραφή των διαιτητών στο παιχνίδι με την Ξάνθη

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 15:53
UPD:15:56
INTIME SPORTS
A- A A+

Με επιστολή που απέστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητεί οριστική διαγραφή από τους πίνακες της διαιτητικής ομάδας του αγώνα με την Ξάνθη, στα Πηγάδια.

Η θεσσαλική ομάδα αιτείται, συγκεκριμένα, τη διαγραφή του διαιτητή Λάμπρου, των βοηθών Απτόσογλου, Γιαννίκου και του τέταρτη ρέφερι, Φωτιάδη.

«Οι εν λόγω διαιτητές με απαράδεκτες, πρωτοφανείς και προσχεδιασμένες ενέργειες κατάφεραν να αμαυρώσουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας παγκοσμίως», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην επιστολή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει ακόμη ότι «θα είναι παράλογο και θα δημιουργήσει διαφορές σκέψεις η μη διαγραφή τους εκθέτοντας και την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, αφού ο καθένας θα μπορεί να σκεφτεί ότι ο διαιτητής ό,τι έκανε, το έκανε με την εκ των πρότερων συγκάλυψη από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Καταλήγοντας, οι «βυσσινί» υπογραμμίζουν ότι «η όλη συμπεριφορά της εν λόγω τετράδας των διαιτητών αποτελεί ακραία δυσφήμηση για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις