Κ. Μπατζελή: Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 15:42
UPD:15:51
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Την πολιτική στήριξη της Κατερίνας Μπατζελή ως επικεφαλής ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασε με θέμα τις επικείμενες εκλογές 2ου βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «η κ. Μπατζελή είναι πολιτικό στέλεχος πανελλαδικής εμβέλειας, ευρύτατης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας, με σημαντική πολιτική εμπειρία υπηρετώντας με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στη Ευρώπη και την Ελλάδα ως Ευρωβουλευτής, βουλευτής Φθιώτιδος και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης».

«Είμαστε βέβαιοι ότι με την Παράταξή της, που θα εκφράσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, θα συνδιαμορφώσουν ένα νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που θα εγγυάται την ολοκληρωμένη στήριξη και ανασυγκρότηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων την δημιουργία ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Η ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων και η οργάνωση των αναγκαίων συνεργειών και των συνεργασιών είναι το μεγάλο ζητούμενο για την υλοποίηση ενός αναπτυξιακού οράματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερία για την Στερεά Ελλάδα», τονίστηκε.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή