Ο Αμπράμοβιτς σκέφτεται να πουλήσει την Τσέλσι

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 19:26
UPD:19:28
EPA/ANTHONY ANEX
A- A A+

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, η περιουσία του οποίου σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes φθάνει τα 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια, εξετάζει προτάσεις σχετικές με την πώληση της Τσέλσι, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο άτομα του περιβάλλοντος του Αμπράμοβιτς, τα οποία γνωρίζουν την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ήδη απέρριψε πρόταση που του έγινε για να πουλήσει την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα έναντι 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς ο ίδιος επιθυμεί η τιμή πώλησης να είναι στα δις λίρες (περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια), γράφει το Bloomberg.

Οι εκπρόσωποι του Αμπράμοβιτς αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του Bloomberg, ενώ παρέπεμψαν το πρακτορείο στους δικηγόρους του Ρώσου επιχειρηματία, οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να σχολιάσουν την κατάσταση γύρω από την πώληση της Τσέλσι.

Το ενδεχόμενο ο Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι είχαν αναφέρει οι Times στα τέλη Αυγούστου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τότε η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πώληση από την τράπεζα επενδύσεων Raine Group.

Τα πρόσωπα από το περιβάλλον του Αμπράμοβιτς δήλωσαν στο Bloomberg ότι ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την πώληση του συλλόγου, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα αυτή και για το ποδόσφαιρο γενικά.

Μάλιστα ένας από τους συνομιλητές του πρακτορείου δήλωσε ότι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη, που στο σπίτι και στην θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς υπάρχουν παντού τηλεοράσεις οι οποίες δείχνουν συνήθως ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πηγή: ΑΠΕ, Bloomberg

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις